Trends & identity

Posted on

De hotelbranche gaat hard. Met grote concurrentie van bijvoorbeeld een airbnb schreewt de markt bijna; “innovatie’! 

Ga mee want anders blijf je hangen, en dat wil je niet, toch? Nee hangen is niet echt wenselijk, het moet blijven stromen. Maar hoe dan? Dat ligt want ons betreft helemaal aan waar je located bent en wie op dit moment je grootste doelgroep is.

Het kan namelijk zomaar zo zijn dat je een wat verouderd hotel midden in de bossen hebt en niet midden in een bruisende stad met restaurants op iedere hoek van de straat. Dan zeg ik; “nice”!, doe er wat mee. Zorg dat je een retreat bent waar mensen kunnen terugtrekken maar alles binnen handbereik wat ze nodig denken te hebben. Weg van social media en verwachtingen. Terug naar de basis. Maar wel stijlvol, altijd stijlvol. Want de plek waar je verblijft moet thuis overtreffen en tegelijk raken. Meer comfort dan je eigen slaapkamer maar niet het gevoel dat je er niets mag aanraken. Beter eten dan thuis maar geen enge dingen. O, en dan is er ook nog de hele eco trend, vergeet die niet.

Grapje natuurlijk 😉 voor iedere plek is er een goed concept.

Kracht is om die te ontdekken, te vertalen en daarna de juiste doelgroep daarvan op de hoogte brengen. Branding en identity noemen wij dat, en dat doen we het liefst!!

wat steekwoorden zoals je ze hierboven in het image ook leest:

  • open space, persoonlijk, third place, fitness, casual, privacy
  • business, wellness, inscape/escape, design, prijs/kwaliteit, insta-waardig
  • thuis, local, hout, groen, ambacht, eerlijk

Weten wat voor jouw hotel zou werken? Bel of bericht: 0652663489

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *